4 Nisan 2009 Cumartesi

Birlik Kromaj ve Metal Kaplama San.Tic.Ltd.Şti.









Öncelikle işletmemizi tanıyalım;

İşletmemiz, faaliyetlerini 96'lı yıllara kadar Birlik Kromaj - İsmail KANDEMİR olarak sürdürmüş, sonraki yıllarda gelişim sürecinin bir parçası olarak, şirketlerşip İkitelli'deki yeni tesisine taşınmıştır.

Sektördeki yeniliklere 40 yılı bulan bilgi ve tecrübesini de ekleyen işletmemiz, hali hazırda sektöre; keçe ve zımparalı polisaj, bakır, nikel, satina, matt satin nickel , nikel saten, nikel krom, mat nikel, mat krom olarakta bilinen SATEN ve KROM kaplama ve lak (su bazlı vernik) konularında hizmet vermektedir.
İdealimiz; yaptığımız işte en yüksek kalite ve verimi yakalayarak Türk ekonomisine ve hizmet verdiğimiz sektöre en yuksek katkıyı sağlayabilmektir.

Bizleri bu günlere hazırlayan, bu bilgileri bizlere aktaran, çalışma kimyasal ve malzemelerimizi tedarik eden, bizleri sağlıklı ve uygun çalışma alanlarına taşıyan, üretim kademesinde emek sarfeden, işletmemize güvenip, bizlere çalışma imkanı sağlayan tüm sektöre ve müşterilerimize teşekkürü bir borç bilir, tüm içtenliğimizle hizmetlerimizde kalite, standart ve çeşitliliği arttıracağımıza söz veririz.

BİRLİK KROMAJ
İkitelli Organize Sanayii Bölgesi
Turgut Özal Cad. Galvano Teknik Sanayii Sitesi
B Blok No: 48 34306 İkitelli-Küçükçekmece-İSTANBUL

mail : yavuzmetal@mynet.com
tel: (212) 549 02 91
fax: (212) 549 02 92
gsm: (532) 433 50 80